GUNEŠ PRETI PARTIZANU: Nećemo dozvoliti iznanađenje!

Autor: Tanjug

Sport

29.08.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bešiktaš sutra dočekuje vicešampiona Srbije u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope, a turski klub nije napravio dobru uvertiru za meč pošto je na svom terenu poražen od Antalije, međutim, bez obzira na loš rezultat, Šenol Guneš je optimističan pred okršaj sa Partizanom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Guneš optimističan!

-Ako pogledamo rezultat prvog meča 1:1 mi smo u prednosti. Ipak, sutrašnjoj utakmici pristupamo bez osvrtanja na prvi meč. Najmanji trenutak dekoncetracije može da nas stavi u nepovoljan položaj- rekao je trener Bešiktaša, a prenosi "Fanatik".

Za razliku od prvog meča Šenol Guneš će moći da računa i na napadača Alvara Negreda, a u okršaj sa beogradskim crno-belim će ući rasterećeno, kao da je u pitanju prvi meč.

RepublikaFoto: Starsport

- Izaći ćemo pred naše navijače kao da je prvi meč, tražićemo gol u ranoj fazi utakmice kako bi pritisak prebacili na protivnika- dodao je Guneš.


Nakon poraza od Antalije atmosfera u Bešiktašu nije bila sjajna.

- Moramo da zaboravimo Antaliju. Nećemo dozvoliti da nas protivnik iznenadi kod kuće. Pobedom nad Partizanom i plasmanom u Ligu Evrope učinićemo da navijači zaborave na poraz od Antalije- zaključio je strateg Bešiktaša.

- Partizan dolazi da nas iznenadi, ali nećemo mu to dopustiti u našoj kući. Pobedićemo protivnika i izboriti mesto u Ligi Evrope- rekao je Guneš, a prenose turski mediji.


Revanš meč na "Vodafon Areni" igra se u četvrtak od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading