FEDERER SE POKLONIO NOVAKU: Nema mu ravnog!

Autor:

Sport

29.08.2018

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac, Rodžer Federer osvrnuo se na rivalstvo sa srpskim teniserom, Novakom Đokovićem i rekao je kako je zadovoljstvo igrati sa Novakom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer i Đoković u Sinsinatiju!

- Mislim da je sve počelo kao rivalstvo u polufinalima jer smo Rafa i ja u tom trenutku bili prvi, odnosno drugi teniser planete i to je trajalo jako dugo, on je bio treći ili četvrti. Na početku njegove karijere smo se često susretali- istakao je Federer.

Mečevi između Federera i Đokovića su drugačiji od okršaja sa drugim igračima.

- Onda se sve promenilo. Đoković je postao svetski broj jedan, te smo i dalje igrali s vremena na vreme, kao prošle godine u polufinalu, ali smo počeli da igramo velike mečeve na US Openu i Vimbldonu. Mislim da je postalo sjajno rivalstvo. Igrali smo smo jedan protiv drugog,a čini mi se da ljudi vole način na koji igramo. Mislim da ne moramo da prilagođavamo igru jedan drugom, što je takođe odlično- rekao je Federer.

On je prokomentarisao napredak Srbina tokom godina i otkrio u kom aspektu igre Srbinu nema ravnog.

- Bilo je sjajno gledati kako Novak napreduje tokom svih ovih godina. Postao je neverovatan igrač, pogotovo poslednjih pet, šest godina, usavršio je igru i postao igrač koji se najbolje kreće. Zadovoljstvo je igrati s njim svaki put- završio je Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading