Real pokazao veličinu: Bivšem golmanu najljućeg rivala poželeli brz oporavak

Autor:

Sport

29.08.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester sitija Klaudio Bravo povredio je Ahilovu tetivu, pa Pep Gvardiola neće moći da računa na njega barem sledećih šest meseci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klaudio Bravo

Bio je to veliki udarac za španskog stručnjaka pošto je Čileanac planiran da zameni Edersona u nekim utakmicama u dugoj i napornoj sezoni, ali to neće biti slučaj barem do kraja godine.

Real Madrid je poslao pismo podrške fudbaleru koji je nosio dres njihovog najljućeg rivala Barselone od 2014. do 2016. godine i opravdao svoj nadimak "Kraljevski klub".

- Dragi Klaudio, u ime svih nas u Realu i posebno predsednika Florentina Pereza želimo ti što skoriji oporavak. Veoma nam je žao zbog toga što se desilo jer su povrede najgori deo fudbala, ali nemamo sumnje da ćeš svojom profesionalnošću i posvećenošću izaći iz svega još jači i nastaviti da donosiš radost navijačima. Srdačan pozdrav, Emilio Butragenjo, direktor kluba - stoji u pismu madridskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading