BORJAN: Ginemo jedni za druge

Autor:

Sport

29.08.2018

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Borjan je još jednom ostavio značajan trag u uspehu Crvene zvezde. Niz odličnih intervencija tokom prvog poluvremena, ali i u završnici meča, potvrdio je do koje je mere značajna uloga fenomenalnog čuvara mreže.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Zvezda je odigrala 2:2 na gostovanju Salcburgu u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona i posle beogradskih 0:0 se domogla grupne faze.

- Želim pre svega da se zahvalim protivničkom golmanu, Cicanu Stankoviću. Dok je bio u Beogradu hvalio je našu igru, potom je u Salcburgu govorio kako se Zvezda branila, ali eto mi smo ostvarili naš cilj, a Austrijanci odlaze u Ligu Evrope. Takve izjave dale su nam još veću motivaciju da ih eliminišemo - rekao je Borjan.


Naš čuvar mreže se osvrnuo na sam tok utakmice u Austriji.

- Odigrali smo fenomenalno. Branili smo se tokom prvog poluvremena, u drugom rano primili gol, ali nismo potonuli. Pokazali smo snagu, izdigli se, izjednačili i prošli dalje - nije skrivao sreću Borjan.

Naglasio je da još uvek nije svestan veličine uspeha i osvrnuo se na snagu kolektiva.

- Cela ekipa je odigrala odlično. Pravi smo tim, ginemo jedan za drugog, borimo se, to smo pokazali i danas. Ne plašimo se nikog i samo trebamo tako da nastavimo. Moje reči potvrđuje Vujadinova reakcija u prvim minutima meča - završio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading