DEGENEK: Do neba zahvalni navijačima; BORJAN: Pavkov preokrenuo utakmicu

Autor:

Sport

30.08.2018

10:51 >> 10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se plasirala u grupnu fazu Lige šampiona, a jedan od heroja u crveno-belom dresu bio je Miloš Degenek, koji je na kraju upisao dve asistencije, iako se pored drugog pogotka na semaforu našlo njegovo ime.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

- Sinoć je svako iz ekipe igrao utakmicu karijere. Verovali smo kad smo gubili, i Bog nas je nagradio jer se nismo predali. Naši navijači su se pobrinuli da armosfera bude kao da igramo na domaćem terenu i do neba smo im zahvalni na svemu. Vidite i ovde na aerodromu kako su nas dočekali. To rečima ne može da se opiše - rekao je po sletanju u Beograd Australijanac, a potom kroz osmeh konstatovao da su oba gola Benova.

Nisi mogao sa ekipom da slaviš pobedu jer si morao na doping?

- Da, krivo mi je malo zbog toga, ali kada vidim kakav smo uspeh postigli sve zaboravim. Ipak, najbitnije je da sam čist na testu. Jedva čekam Lš pred našim navijačima na "Marakani" - izjavio je Degenek.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Golman Milan Borjan je u nekoliko navrata spasao svoj tim i tako zadržao Zvezdu u životu.

- Prošli smo u Ligu šampiona, sad moramo i u toj grupnoj fazi da pokušamo da napravimo neko čudo. Ne razmišljam o protivnicima, sve su to velika imena, ko god da dođe - poručio je Borjan po dolasku u Beograd i nastavio:

- Mi smo ovo odigrali do sad za 10 i po, svi do jednog. Pavkov je preokrenuo utakmicu. Goreo je Salcburg, ali i Beograd i će tek da gori. Video sam kad smo sleteli da igramo pred navijačima, da je ukinuta kazna, što je dobro i svaka čast - zaključio je golaman Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading