SVETSKI MEDIJI O ZVEZDI: Šampion se vratio!

Autor:

Sport

30.08.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velikog uspeha Crvene zvezde i povratka među najbolje 32 ekipe u Evropi posle mnogo godina mnogi svetski mediji nisu ostali imuni na istorijski plasman crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Regionalni mediji preneli su deo atmosfere sa "Red bul arene" i na različite načine pisali o podvigu ekipe Vladana Milojevića. Hrvatski "Index" izveštavao je o neverovatnom delirijumu na tribinama nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, ali i jako uzbudljive utakmice.

Makedonska "Ekipa" osvrće se takođe na Zvezdine navijače koji su od sreće uleteli na teren po završetku meča. Španska "Marka" Zvezdu je izdvojila od ostalih i svrstala ih odmah u grupu od 13 bivših osvajača Lige šampiona, dok je francuski "L'ekip" posebnu pažnju posvetio strelcu dva gola Benu. Nešto slično uradio je i "Sidnej Herald", ali u slučaju Miloša Degeneka. Pozitivnim komentarima pridružila se "Gazeta delo Sport" koja apostrofira veliki povratak Zvezde nakon 27 godina u elitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading