(FOTO, VIDEO) NIŠTA OD EVROPE: Bešiktaš prejak za Partizan!

Autor:

Sport

30.08.2018

19:59 >> 19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope. Bolji od crno-belih bio je turski Bešiktaš. Nakon beogradskih 1:1, velikan iz Istanbula slavio je na svom terenu sa 3:0 nakon dva gola Pepea, odnosno jednog Ozjakupa.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Ekipa Zorana Mirkovića ipak neće ponovoti uspeh iz prethodne sezone kada je uspela da se domogne grupne faze Lige Evrope. Nije se moglo protiv dosta jačeg rivala. Velike probleme crno-belima pravili su štoperi, odnosno prekidi Bešiktaša. Tome u prilog ide i podatak da je Pepe dao dva gola na ovom meču, a Domagoj Vida u nekoliko navrata opasno pretio.

Drugi gol na meču postigao je Ozjakup koji je nakon sjajne akcije sa Larinom lako prevario golmana Stojkovića. Imao je i Partizan prilike, ali nedovoljno da bi ostvario bolji rezultat. Istanbulska noć neće se pamtiti po lepom u Humskoj. 

Prvi poraz Partizana u ovogodišnjim kvalifikacijama, ali u najbitnijem meču. Silan je Bešiktaš, moraće Partizan dosta stvari da popravi u svojoj igri kako bi parirao ovakvom rivalu.

Kraj utakmice - Ubeljiva pobeda Bešiktaša za kraj evropskih snova Partizana.

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

87. minut - Odlična šansa za Domagoja Vidu, ali fenomenalno brani Vladimir Stojković.

86. minut - Poslednja promena u sastavu domaćih. Iz igre izlazi Čaner Erkin, a umesto njega na terenu je Gokhan Tore.

80. minut - Žuti karton za Nemanju Nikolića, on je treći upisani igrač u beležnik rumunskog sudije Hategana.

79. minut - Nakon trećeg gola domaćih situacija na terenu se dosta smirila, nema puno prilika za pogodak, deluje da su obe ekipe svesne konačnog ishoda.

77. minut - Druga promena u ekipi Bešiktaša. Teren napušta jedan od najboljih pojedinaca na večerašnjem meču Gari Medel, a umesto njega u igri je Doručan Tokoz.

69. minut - 3:0 za Bešiktaš! Ponovo identičan scenario kao kod prvog gola, cenaršut Kvarežme u gol pretvare Pepe svojim drugim pogotkom na meču.

63. minut - Umesto malo primetnog Đorđa Ivanovića u igri je Sejdubu Suma. Nedugo zatim žuti karton dobija Rikardo Gomeš. Druga javna opomena na meču.

60. minut - Preti i domaćin, prva ozbiljnija prilika. Šut Larina ide preko gola.

57. minut - Najbolja prilika za Partizan od početka meča. Odličan šut Pantića zaustavila je stativa! Šteta.

51. minut - Partizan za sada deluje dosta bolje nego u većem delu prvog dela igre. Nemaju Beograđani više šta da čekaju te kreću svim silama u napad.

RepublikaFoto: Starsport
Domagoj Vida u duelu sa Đorđem Ivanovićem

46. minut - Počelo je drugo poluvreme i odmah prilika za crno-bele. Pretio je Patnić sa nekih 20 metara, ali brani Utku.

Kraj prvog poluvremena - Velika prednost Bešiktaša već posle prvih 45. minuta. Crno-beli moraju da zaigraju mnogo bolje u nastavku ukoliko žele da se domognu grupne faze Lige Evrope.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pieVP77t3Og

 

45. minut - 2:0 za Bešiktaš! Nakon fenomenalne akcije i duplog pasa sa Kajlom Larinom, Ogudžan Ozjakup menja rezultat.

 

 

37. minut - Gol! Bešiktaš vodi 1:0. Zaspala je odbrana Partizana prilikom cenaršuta Kvarežme, a njegov sunarodnik Pepe je to kaznio.

34. minut - Bešiktaš za sada konkretniji, domaći imaju veći posed lopte, ali bez ozbiljnijih prilika za gol na obe strane, osim pokušaja Kvarežme iz 15. minuta.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Bešiktaš - Partizan

27. minut - Prva izmena na meču. Nakon sudara sa Šćekićem ipak je turski fudbaler Ujsal izvukao deblji kraj. Umesto njega na terenu je Ozjakup.

22. minut - Oslobodio se Partizan početnog pritiska, pokušavaju crno-beli da naprave višak na sredini terena i zaprete domaćinu.

15. minut - Najbolja prilika na me meču do sada. Portugalac Rikardo Kvarežma našao se u odličnoj situaciji, ali nije uspeo da promeni rezultat.

12. minut - Preti domaćin preko Gokhana Gonula, ipak Stojković spreman.

8. minut - Na travi je ostao debitant Šćekić nakon sudara za Ujsalom. Nakon ukazane pomoći Crnogorac će nastaviti susret.

3. minut - Tražili su domaći jedanaesterac, ali Rumun odmahuje rukom. Za sada bez većih uzbuđenja.

20.00 - Utakmica je upravo počela, početni udarac izveli su fudbaleri Partizana.

19.52 - Na večerašnjem meču pravdu će deliti sudija iz Rumunije - Ovidiju Hategan.

19.46 - Pogledajte i delić atmosfere sa stadiona iz kvarta Istanbula:

 

 

19.41 - Evo i sastava za najbitniji meč crno-belih u ovoj sezoni:

BEŠIKTAŠ: Utku – Gonul, Pepe, Vida, Adrijano – Medel, Arslan, Ujsal, Erkin – Kvarežma, Larin. Klupa: Destanoglu, Babel, Negredo, Ozjakup, Roko, Tokoz, Tore.

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. R. Miletić - Zdjelar, Šćekić - Zakarić, Pantić, Ivanović - Rikardo. Klupa: Kljajić, Nikolić, Šehović, Suma, Enake, Ožegović, Smiljanić.

19.40 - Dobro veče i dobrodošli na blog povodom utakmice Bešiktaš - Partizan. Crno-beli nakon beogradskih 1:1 imaju priliku da pozitivnim rezultatom ostvare veliki uspeh i domognu se grupne faze Lige Evrope. Pratite uz nas utakmicu sa "Vodafon arene" iz minutu u minut!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading