KLOP JE PRATIO ZVEZDU: Čuo je za "Delije", očekuje PAKLENU ATMOSFERU!

Autor:

Sport

30.08.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji finalista Lige šampiona, Liverpul biće jedan od protivnika Crvenoj zvezdi u Grupi C Lige šampiona, a trener tima sa "Enfilda" zna šta ga čeka na "Marakani".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klop o crveno-belima!

Menadžer "Redsa" nije najzadovoljniji žrebom, ali veliki izazov ga čeka, a to je okršaj sa Pari Sen Žermenom.

- Da budem 100 odsto iskren, nije grupa kakvoj sam se nadao, iako sam se nadao atraktivnoj grupi – to je Liga šampiona. Paris Sen Žermen je jedan od najuzbudljivijih timova i njihov cilj je da osvoje LŠ, pa ćemo sa njima igrati dva interesantna meča. Napoli smo pobedili u pripremnoj utakmici, ali nas sada čekaju dva potpuno drugačija susreta. Bio sam u Napulju sa Dortmundom, tamo je atmosfera zaista vrela, tamo sam "zaradio" i suspenziju kada sam dobio crveni karton. Moram da se popravim- rekao je Klop.

Pratio je meč Zvezda-Salcburg i očekuje paklenu atmosferu na Marakani.

- Gledao sam sinoć Crvenu zvezdu, prošli su i siguran sam da će na njihovom stadionu biti veoma, veoma napeta atmosfera- rekao je Klop.

Svestan je Klop moći svog tima, a ne strepi samo Liverpul od Pari Sen Žermena već i obrnuto.

- Žreb je težak za nas, ali mislim da ni PSŽ i Napoli nisu gledali u treći šešir i priželjkivali Liverpul. Liga šampiona je najveće klupsko takmičenje – i treba da bude teško- izjavio je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading