Zašto Ronaldo nije došao na dodelu nagrada?

Autor:

Sport

30.08.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je izabran za najboljeg napadača, a gol sadašnjem klubu je i najlepši u Ligi šampiona prošle sezone, ali nije došao da preuzme nagrade.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo nije došao na dodelu nagrade!

Objašnjenje je bio kratko, a to je da nije bio u mogućnosti da prisustvuje. On je samo navodno rekao da nema vremena, spekulacije su krenule da je nezadovoljan jer je Modrić uzeo nagradu, ali italijanski mediji tvrde da je razlog meč u subotu.

Ronaldo neće igrati za Portugal u septembru, potpuno se posvetio što bržem povratku u formu, a čeka ga Parma u subotu, pa nije trošio vreme na putovanja.

Mnogo se očekuje od Ronalda u Seriji A, u prva dva kola nije uspeo da zabeleži pogodak, što je verovatno za njega frustrirajuće. Očekujemo da dostigne vrhunac u Juventusu jer trenira jače nego ikada i sve je podredio klupskoj karijeri. Verovatno ga čeka još priznanja, ova će mu svakako biti dostavljena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading