Pojačanje na "krovu": Stigao bivši igrač Partizana!

Autor:

Sport

31.08.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Voždovac dobio je pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka. Superligaš je od ovog petka jači za nekadašnjeg štopera Partizana Marka Jovanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Voždovca

Jovanović je već nosio dres ekipe iz Beograda, a u beogradsku opštinu stiže iz grčke Larise. Sa superligašem je potpisao ugovor na godinu dana.

- Marko je izuzetan momak. Voždovac mu je kao druga kuća, njegov dom. Već je bio u dresu Zmajeva i svojim pristupom i zalaganjem pokazao poštovanje prema klubu. Nama je takođe čast i zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa Markom, jer se stvarno radi o jednom odličnom igraču i čoveku - izjavio je Goran Grkinić, generalni direktor Voždovca.

Jovanović je u karijeri zabeležio preko 20 nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, a ima i pet nastupa u olimpijskoj selekciji Srbije. Proslavio se igrama u dresu Partizana sa kojim je 2010. godine ušao u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading