KRAJ: VRATIO SE BOAĆI!

Autor:

Sport

31.08.2018

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde ponovo će zaigrati na "Marakani". Ričmond Boaći novo je pojačanje šampiona Srbije. Napadač iz Gane (ipak) dolazi na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći ponovo u Zvezdi

Igrao je grupnu fazu Lige Evrope u Beogradu, igraće i Ligu šampiona! Miljenik navijača Crvene zvezde stiže u redove Zvezde kao veliko pojačanje pred duele sa Napolijem, Pari Sen Žermenom i Liverpulom. Želja Boaći je postojala odavno da ponovo dođe na "Marakanu", ali je kineski klub zatezao u pregovorima. Ipak, našao se zajednički jezik sa upravom Đangsu Suninga i ubojiti centarfor je član crveno-bele porodice.

Finansijski detalji još uvek nisu potvrđeni, ali se spekuliše o pozajmici vrednoj 600 hiljada evra koji će biti uplaćeni kineskom klubu dok bi plata Boaćija trebalo da iznosi 450 hiljada evropskih novčanica. Takođe u ugovoru postoji i cifra po kojoj bi Zvezda trajno mogla da otkupi napadača, a ona se kreće oko 1,5 do 2 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Odlični golgeter je u potpunosti obeležio prošlu godinu u dresu Crvene zvezde, za koju je odigrao ukupno 48 utakmica i postigao 39 golova. Prošlog leta bio je jedan od najzalužnijih za toliko čekani plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a sada će biti u prilici da sa klubom koji ga je u potpunosti vratio na fudbalsku mapu zaigra i u elitnom klupskom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading