Zašto je Vidić bio noćna mora Berbatovu?

Autor:

Sport

02.09.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni bugarski fudbaler Dimitar Berbatov prisetio se kakve su batine na treninzima dobijali najbolji igrači Mančester junajteda od Nemanje Vidića.

RepublikaFoto: instagram.com/vidic_nemanja_15
Nemanja Vidić

Prisećajući se dana dok je nosio dres Junajteda, Berbatov nije mogao da ne spomene ogorman uticaj koji je jedan od najboljih defanzivaca kluba imao na saigrače.

- Dok sam igrao za Totenhem, dueli sa njim su bili pakleni. Kada sam prešao u Junajted to je više ličilo na rat nego na treninge. Nije bilo važno sa kim je u duelu, da li je ispred njega Runi, Ronaldo ili ja, svi smo dobijali batine. Osećao sam olakšanje samo na utakmicama, jer smo tada bili na istoj strani - podsetio se Berbatov košmara u liku Nemanje Vidića.

Bugarin je svrstao Vidića u red fudbalera koji je noćna mora za protivničke igrače na utakmicama, a klupske drugove na treninzima.

- Trenirati sa njim svakog dana nije bilo teško,  to je bila noćna mora! Postoje timovi i igrači koje biste najradije zaobišli kada pogledate njihov sastav samo pomislite: "O, ne danas, nisam raspoložen za ovo", a Vidić je bio jedan od takvih igrača - rekao je Berbatov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading