RODIĆ: Teže sa Salahom nego Mbapeom

Autor:

Sport

02.09.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Crvene zvezde Milan Rodić otkrio je da će mu dueli protiv PSŽ-ovog čarobnjaka Kilijana Mbapea lakše pasti nego protiv Liverpulog superstara Mohameda Salaha ili Napolijevog Drisa Mertensa.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milan Rodić

Reprezentativac Srbije je naveo da mu je predstojeća jesen u Ligi šampiona najveći izazov u karijeri s obzirom da zna s kim će se suočiti licem u lice.

- Biće svakako lakše sa Mbapeom nego sa Salahom i Mertensom. On jeste jedan od najboljih i najbržih igrača današnjice, ali je viši i fizički jači od ove dvojice i sa njim ću pokušati da se trkam. Takvi igrači mi više odgovaraju - rekao je Rodić za Večernje novosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

Standardni levi bek u redovima srpskog šampiona najavljuje i koju je taktiku spremio za čuvanje Salaha, potpuno drugog tipa igrača u odnosu na francuskog vunderkida.

- Salah je nezgodniji, sa njim ne mogu na snagu. Čekaću ga na blagoj distanci, pa ćemo videti kakav mu je dan, dok Mertens takođe ima nisko težište i u svakom slučaju je neugodan igrač. Sva trojica su za mene najveći izazov u karijeri, ali nisu mašine. Spremiću se na najbolji način i neću ih preceniti - rekao je Rodić.

Član reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji nije bežao od toga da je Zvezda u grupi tri evropska velikana autsajder, ali ostavlja prostor čudu, za koje kaže da nije retkost u fudbalu.

- Ako gledamo budžete, individualni kvalitet i sve ostalo, jesmo u grupi autsajdera, ali ne zaboravimo da je fudbal čudna igra. Videli ste kako smo izbacili Salcburg. Dovoljan je minut, uz malo sreće i mnogo želje. Sigurno nećemo biti toposvska hrana - zaključio je Rodić.

RepublikaFoto: twitter.com/PSG Officiel
Kilijan Mbape

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading