MARKOVIĆ sam sebi IZMINIRAO transfer u Anderleht!

Autor:

Sport

03.09.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Lazar Marković je poništio dogovor sa Anderlehtom poslednjeg dana prelaznog roka i tako ostao u Liverpulu gde će morati tek da se dokazuje.

RepublikaFoto: Starsport
Marković ostaje u Liverpulu!

- Želeli smo da dovedemo Marković, od prvog dana je bio jedan od kandidata za tu poziciju. Učinili smo sve što je do nas, predsednik i ja, a činilo nam se da je i Lazaru to slamka spasa, da nema drugu opciju - rekao je trener Anderlehta Hajn Vanhezebruk.

Međutim, Marković je zahtevao nemoguće uslove.

- To što je tražio od nas je bila ludost. Čekali smo ga do poslednjeg trenutka, bili smo spremni i na neke stvari koje ranije ne bismo, ali on je insistirao na svojim uslovima koji su bili nemogući. Na kraju je samo njegova krivica što danas nije igrač Anderlehta -  rekao je Vanhezebruk.

Engleski mediji tvrde da Marković uopšte nije želeo da ide ponovo u Anderleht, gde je bio prošle sezone na pozajmici i da je zbog toga učinio sve da ne dođe do transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading