(FOTO) NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA: Evo kako je novi Zvezdin fudbaler reagovao nakon poraza od crveno-belih!

Autor:

Sport

03.09.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Crvene zvezde Erik Jirka potpisao je četvorogodišnju ugovor sa Crvenom zvezdom. Slovački ofanzivni vezista nije ni slutio nakon eliminacije Spartaka da će uskoro postati član crveno-belih.

RepublikaFoto: DK/ST
Erik Jirka

Mladi Jirka nakon poraza Spartaka od Crvene zvezde u Trnavi napustio je teren prilično utučen. Slovak u tom momentu nije ni slutio da će već koliko narednog meseca potpisati četvorogodišnji ugovor sa rivalom koji je bio bolji te večeri. Takođe, Slovak se na dan utakmice protiv crveno-belih molio u lokalnoj crkvi za prolaz njegove ekipe dalje.

Prema saznanjima "Mozzartsporta" srpski šampion će za transfer Erika Jirka uplatiti Spartaku iz Trnave 750.000 evra. Zvezdinom rivalu iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sleduje i 20 posto od narednog transfera. Međutim, u tom detalju se krije jedna „kvačica“.

RepublikaFoto: DK/ST
Erik Jirka nakon utakmice u Trnavi

Naime, Zvezda i Spartak iz Trnave su postigli dogovor da crveno-beli mogu da otkupe pomenutih 20 posto od narednog transfera u svakom trenutku. Poznata je i cena – 250.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading