OD JOKANA ENGLESKOJ: Fulam ima reprezentativnog golmana!

Autor:

Sport

04.09.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Engleske fudbalske reprezentacije Geret Sautgejt saopštio je spisak fudbalera na koje računa za predstojeće mečeve u Ligi nacija. Na njemu se našao i čuvar mreže Fulama Markus Betineli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Markus Betineli

Odlični 26-godišnji golman prvi je reprezentativac Engleske nakon Skota Parkera iz tabora ekipe sa "Krejvn Kotdža", a tek 23. (računajući sve fudbalere Fulama) u istoriji. Poziv u rewprezentaciju je nagrada za sve što je 26-godišnji čuvar mreže pregurao preko glave i izdržao tokom karijere.  Prošao je Fulamovu školu, išao na tri pozajmice, počeo da brani standadno u Čempionšipu pre četiri godine, a onda je doživeo tešku povredu kolena zbog koje je dugo pauzirao i izgubio mesto startera. U dve sezone je branio samo na 17 mečeva, a onda je prošle sezone konačno eksplodirao. Bio je jedan od najzaslužnijih Jokanovićevih izabranika za povratak Fulama u Premijer ligu.

Iako su svi očekivali da poziv ipak dobije mladi ofanzivac Rajan Sesenjon, Sautgejt je odlučio da ovaj put obraduje Betinelija, za mladog napadača ima vremena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading