MARKETING PRE FUDBALA: Španska liga ipak u Americi, pozati i termini!

Autor:

Sport

04.09.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se mnogi usprotivili ideji čelnika Primere da se nekoliko utakmica najjače lige odigraju u Americi, od tog navodnog "rata" neće biti ništa. Ideja o gostovanju Barselone, Reala, Atletika i ostalih u Sjedinjenim Američkim Državama je usvojena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igraće "preko bare" - Fudbaleri Barselone

Duel Barselone i Đirone će se održati 27. januara na "Hard Rock" stadionu u Majamiju, koji uglavnom služi kao dom NFL ekipe Majami Dolfinsa. 

Što se tiće navijača "domaćina" Đirone, 1.500 besplatnih letova će biti obezbeđeno za vlasnike sezonskih karata, a moći će i da prenoće na Floridi ukoliko uplate depozit od 600 evra za let i hotel. 

Ukoliko se oni odluče da ne odu u Majami, jer ne žele da idu na utakmicu koju bi trebalo da igraju na domaćem terenu u Majami, prvih 5.000 će dobiti besplatne karte za meč protiv Barselone na Kamp Nou 23. septembra, kao i povraćaj novca od 20 odsto od ukupne cene njihovih sezonskih karata. 

Dakle, Španci su izabrali markenting pre sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading