(VIDEO) PRIJOVIĆ I SPAJIĆ SLOŽNI: Favoriti smo, daćemo maksimum!

Autor:

Sport

05.09.2018

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci Aleksandar Prijović i Uroš Spajić su izuzetno motivisani pred izazove u Ligi nacija, a to što su favoriti u grupi im predstavlja dodatni motiv.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Prijović spreman za nove izazove!

Ovog petka počinje novo takmičenje Liga nacija, nadmetanje reprezentacija "starog kontinenta".

- Srećan sam što ću igrati posle dva meseca za reperezentaciju, želimo da napravimo što bolji učinak, što bolji start. Očekujemo i pobede, daćemo maksimum. Novi igrači će se brzo uklopiti, pomoći ćemo im, da napravimo što bolji rezulta rekao je Aleksandar Prijović.

Prijović je kratko prokomentarisao ekipe koje će Srbiji biti rivali u Ligi nacija.

- Poznajem Litvaniju, sa Crnom Gorom će biti teška utakmica, i sa Rumunima će biti teško, nadamo se dobroj atmosferi, nadam se da će biti dosta navijača- rekao je Prijović.

Prijović je rekao kako je razlog zašto nije prešao u Bordo, to što se klubovi se nisu dogovorili oko obeštećenja.

Uroš Spajić je motivisan pred iazove u Ligi nacija.

- Ulazimo maksimalno ozboljno sa velikim ambicijama, ovo je lakši put do Evropskog prvenstva, realno smo favoriti. Svi imamo kvalitet, nismo slučajno ovde. Bitno je da pobedimo Litvance, posle ćemo dalje razmišljati- rekao je Spajić.

Reprezentacija takmičenje počinje protiv Litvanije 7. septembra u Kaunusu, a onda igra sa Rumunijom tri dana kasnije na stadionu Partizana. U grupi je još i Crna Gora, sa kojom će "orlovi" prvi meč igrati 11. oktobra kao gosti, a 17. novembra u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading