Toti - BRUTALNO ISKRENO

Autor:

Sport

05.09.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova reč se poštuje u Rimu... Frančesko Toti je čovek koji je uvek brutalno iskren. Ništa drugačije nije bilo ni sada. On je svestan da je njegova Roma daleko od Juventusa i ne plaši se da to kaže navijačima.

- Naš cilj je da budemo između 2. i 4. mesta na tabeli Serije A i da se plasiramo opet u Ligu šampiona. Juventus je daleko ispred svih timova u ligi - rekao je Toti za "Korijere delo sport".

Princ Rima nije štedeo ni sportskog direktora Monćija.

- Šik i Klajvert su dva izuzetna momka. Monći je prodao, ali i kupio dosta igrača. Čuo sam dosta loših stvari o njemu. Ako na kraju sezone ne budemo imali rezultate onda možemo podvući crtu i govoriti o takvim stvarima. Di Frančesko je jedan od najboljih trenera u ligi, i on će to dokazati. Ali, potrebna nam je i podrška naših navijača - jasan je Toti.

Direktor Rome je bio više nego iskren. Vreme radi za "vučicu", ali veliko je pitanje koliko će još njeni navijači imati strpljenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading