IZGINUĆEMO ZA SRBIJU!

Autor:

Sport

06.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" vidaju mundijalske rane u Ligi nacija. Novoformirano takmičenje koje je UEFA pokrenula sa ciljem da zameni prijateljske mečeve odlična je prilika da izmenjeni tim Srbije pokaže da narod i te kako ima razloga da veruje u momke Mladena Krstajića.

RepublikaFoto: Starsport

Snažni napadač Aleksandar Prijović (28) golom protiv Gruzije, svojim prvim i za sada jedinim u nacionalnom timu, doneo je pre 11 meseci plasman "orlovima" na Svetsko prvenstvo. Golgeter kluba PAOK imaće zadatak da rešeta mreže i u Ligi nacija, a prve prepreke su Litvanija u Viljnusu (sutra u 20.45, Sport klub 1) i Rumunija u Beogradu (ponedeljak u 20.45, Sport klub 1).

- Srećan sam što sam deo reprezentacije, motivisani smo da napravimo što bolji start u novom takmičenju. Jesmo favoriti i to ćemo pokazati. Novi igrači će se brzo uklopiti, kao što je sa mnom bio slučaj. Ja nisam ovde došao iz ličnih interesa, već zbog tima. Igram za moj narod i državu i nema veće časti od toga - ističe momak koji je nastupao za mlađe selekcije Švajcarske.

RepublikaFoto: Starsport

Odbrambena linija Srbije pretrpela je najveće promene u odnosu na Mundijal u Rusiji, ali pouzdani štoper Uroš Spajić (25) uverava da nema razloga za zabrinutost.

- Mundijal i sva euforija oko njega su prošli i sada sve zavisi od meča u Litvaniji. Domaćin je nezgodan zato što igra na veštačkoj travi, ali mi smo ti koji se pitaju. Svako ko je ovde zaslužio je poziv, tako da mislim da mi defanzivci nećemo imati problema. Cilj nam je da pobedom u Viljnusu napravimo odličnu uvertiru za Rumune - optimista je stub odbrane Krasnodara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading