MA, KAKAV JUVENTUS! Marselo ne ide kod Ronalda iz JEDNOG RAZLOGA!

Autor: Agencije/Republika

Sport

06.09.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da namerava da ostane u tom klubu do kraja karijere.

Marselo ne želi drugi klub!

Španski mediji spekulisali su da bi 30-godišnji Brazilac mogao da napusti Real i pređe u Juventus, gde bi igrao sa Kristijanom Ronaldom, koji je ovog leta u torinski klub došao sa "Santjago Bernabeua".

- Vrlo sam srećan u Madridu. Ljudi znaju u kakvoj sam situaciji, imam višegodišnji ugovor. Srećan sam ovde. Za mene je Real najbolji klub na svetu, ja uvek želim da igram za najbolji klub - rekao je Marselo, preneli su španski mediji.

On je dodao da mu je drago što je mogao da objasni situaciju, pošto, kako je rekao, o njemu kruže glasine otkako je došao u Real.

- Ponekad mi je teško da dokažem da želim da budem u Realu, da mogu da budem tu i da pružim maksimum igrajući za najbolji klub na svetu - naveo je Marselo.

Marselo je u januaru 2007. godine iz Fluminensea prešao u Real, za koji je odigrao 456 utakmica, osvojio četiri Lige šampiona, četiri šampionske titule i dva Kupa kralja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading