ČOVEK - EMOCIJA: Fudbaler Liverpula zove MAMU pre svakog meča, mnogo mu znači kad ga Klop zagrli!

Autor:

Sport

07.09.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Liverpula, Nabi Keita se pridržava određenih rituala pred utakmicu, a jedan je da se pred svaki meč čuje sa majkom koga ga ohrabri pred izlazak na teren.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Keita ima čudne navike!

Gvinejac  je ovog leta stigao u Liverpul iz Red Bul Lajpciga rekao je da nikada ne odustaje od dva rituala pozivanja majke i molitve na samom terenu.

- Pre svake utakmice pričam na telefon sa majkom, koja itekako ume da me ohrabri pre nego što istrčim na teren. A kada izeđem na travu počinjem da se molim, ne samo za svoj i već i suparnički tim, jer mi je cilj da se pre svega ne dogodi neka nesreća. Tu prvenstveno mislim na strašne povrede - rekao je Keita za klupski sajt.

Govorio je o Klopu i njegovom odnosu sa igračima.

- On sve grli. Volim ga. On je neko ko svakoga jednako tretira. Svi igrači su jednaki za njega. Sa svima je blizak. Čak i sa igračima koji ne igraju mnogo. Ako dobiješ zagrljaj posle utakmice, to znači da si uradio dobar posao- rekao je Keita.

Keita je stigao u Liverpul u transferu vrednom blizu 60 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading