ILIEV I VAZURA KRIVI ZA PROPAST!

Sport

08.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na čelu Partizana nalaze se ljudi potpuno nedorasli da ga vode, počinje saopštenje grupe potpisane kao "Grobari jug". Oni navode da je klub u jednom od najtežih trenutaka u poslednjoj deceniji, a kao direktne krivce vide upravu.

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari" nezadovoljni!

- Sportski direktor Ivica Iliev i direktor kluba Miloš Vazura su direktni krivci za urušavanje šampionskog tima koji je vodio Marko Nikolić. Taj tim koji nam je doneo veliku radost osvojenom duplom krunom trebalo je nadograditi da bi se napravio iskorak ka Ligi šampiona i učvršćivanju liderstva u nacionalnom šampionatu. Umesto toga, dovedena su brojna "pojačanja" i trener (Miroslav Đukić, prim. aut.) čiji je učinak u borbi na tri fronta jednostavno neobjašnjiv - navode "Grobari".

Konstatuju da je stadion prazan, a da je tim bezidejan i da samo na momente deluje da je kadar da nosi veličinu kluba na svojim leđima. Navijači podsećaju da najviši organi kluba nisu ispunili ni deo svojih obećanja.

RepublikaFoto: Starsport

- Nismo sigurni da od ove uprave više bilo šta može da se očekuje u organizacionom smislu. Zato, gospodo iz uprave, ukoliko niste sposobni da preuzmete odgovornost i konačno krenete u veliki posao, pre podnošenja ostavki od vas očekujemo i podnošenje izveštaja o onome što ste uradili skupštini, ali i navijačima sa svih tribina Partizanovog stadiona - zahtev je navijača.

Vučelić: "Grobari" samo prave buku!

RepublikaFoto: Starsport

Predsednik Partizan Milorad Vučelić priznao je da je uzrok lošeg starta sezone i to što su zakasnili sa promenom trenera, a onda opleo po navijačima.

- To što su "Grobari" podeljeni govori o nemoći navijača. To nije navijanje ako jedni navijaju jedno, drugi drugo, a treći treće - to je onda kakafonija, buka, a ne navijanje - rekao je Vučelić.

Ožegović: Oterali su me iz Partizana!

RepublikaFoto: Starsport

Novi fudbaler Arsenala iz Tule Ognjen Ožegović nije krio da je razočaran kako se uprava Partizana ovog leta ponela prema njemu.

- Uprava je dovela dvojicu napadača i stavila ih odmah ispred mene, mada sam imao korektnu sezonu. Šta da radim, kao profesionalac poštovao sam odluku, ali i počeo da razmišljam o novoj sredini. Došao je kraj prelaznog roka, a ja sam bio treća opcija - kaže Ožegović, novi igrač ruskog Arsenala iz Tule.

Makabi: Suma ima mentalne probleme

RepublikaFoto: Starsport

Fudbaler Partizana Sejduba Suma bio je na pragu prelaska u izraelski Makabi Haifu, ali do tog transfera ipak neće doći. Mediji u Izraelu pišu da je lekarski tim kluba ustanovio da napadač ima mentalne probleme, zbog čega neće doći do transfera. Sejduba je prošle sezone došao u Partizan za 1,65 miliona evra iz Slovana, ali rekordan novac za srpske uslove nikada nije opravdao, pa je zato bio meta teških kritika kako navijača tako i medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading