(VIDEO) KOLAROV I MITROVIĆ JASNI: Opreznije u nastavku! Kapiten "Orlova" poslao PORUKU NAVIJAČIMA!

Autor:

Sport

07.09.2018

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović i Kolarov su zadovoljni zbog debitantske pobede u Ligi nacija, ali žale za propuštenim šansama. Kapiten "Orlova" je poslao jaku poruku navijačima pred nastavak takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Kolarov i Radonjić pred Litvaniju!

"Orlovi" su savladali Litvance sa 1:0 na startu Lige nacija, ali su pogodili tri stative, prečku i promašili jedan od dva penala.

- Imali smo utakmicu u našim nogama, da lagano privedemo kraju, jedna greška, dozvolili smo dve kontre iz naših prekida- rekao je Kolarov, vidno nezadovoljan zbog propuštenih prilika.

Neizbežno je pitanje o atmosferi u reprezentaciji i reakcijama publike na aktuelnu situaciju koja baca senku na uspešan start u Ligi nacija.

- Atmosfera nije sjajna, oko reprezentacije, takav je odraz i publike, ne očekujem mnogo publike na stadionu Partizana. Pozivam sve koji vole svoju zemlju da dođu da nas podrže, nevezano da li vole selektora ili neke ljude iz reprezentacije. Ja igram za Srbiju jer to volim- rekao je Kolarov.

Aleksandar Mitrović takođe žali za propuštenim prilikama, ali motivisano čeka nastavak takmičenja.

- Omašili smo par šansi, penal, to je moglo da nam se obije o glavu. Danas smo imali sreće, nisu nas kaznili. Pametu glavu, da vidimo gde smo grešili, šta možemo bolje da uradimo- rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading