IDI MI, DOĐI MI: Rajola zna gde će Pogba nastaviti karijeru!

Autor:

Sport

08.09.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da je fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba nezadovoljan u Engleskoj i da želi da promeni sredinu. Rastanak je izvestan i to već na zimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Došao je na "Old Traford" kao veliko pojačanje, a otići će prilično nezadovoljan i nesrećan. Francuza su u Junajtedu na sve načine pokušali da odobrovolje. Prvo je dobio duži odmor, a onda čak i kapitensku traku i ogromno poverenje Žozea Murinja, ali očigledno nije vredelo.

Prema navodima iz italijanskih medija menadžer Pogbe Mino Rajola sastaće se u decembru sa čelnicima torinskog Juventusa. Glavna tema, svakako, biće eventualni povratak Pogbe u redove aktuelnog šampiona ekipe sa "čizme".

Podsetimo, Pogba je nosio dres Junajteda nakon čega je usledila selidba baš u Juventus, a potom i povratak na "Old Traford". Dakle, stiče se utisak kao da za njega postoje samo dva kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading