FUDBALER PARTIZANA OTKRIO: Evo šta se desilo Enakeu U POLICIJSKOJ STANICI!

Autor:

Sport

09.09.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumunski fudbaler Gabrijel Enake ovog leta je stigao u tabor crno-belih. U toku reprezentativne pauze slobodno vreme iskoristio je kako bi posetio domovinu, a u međuvremnu je otkrio šta ga je snašlo na početku boravka u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Gabrijel Enake

U razgovoru za rumunske medije, desni bek crno-belih pričao je šta mu se desilo kada je došao po papire u policijsku stanicu.

- Bio sam jednom na šalteru u policiji. Kada je policajac čuo da sam iz Partizana, pozvao je svog kolegu da dođe i rekao mu - Vidi, on je iz Partizana, ti pričaš sa njim. Do sada nisam imao nikakvih problema u Srbiji, ljudi se ophode normalno - rekao je desni bek kroz osmeh.

Rumun je pomenuo i stil igre koji forsira novi šef stručnog štaba Partizana Zoran Mirković, koji mu daje savete da bude oprezan u odbrani.

- Novi trener je igrao u Italiji i mnogo pažnje posvećuje defanzivi. Kaže mi da ne idem mnogo napred, jer moram da budem oprezan u odbrani - istakao je desni bek crno-belih.

Enake je u periodu između 2016. i 2018. godine nastupao za Steauu, te je vrlo dobro upoznao kontroverznog vlasnika kluba, Điđija Bekalija.

- Problem je bio što je gazda javno kritikovao igrače. Prvi put me je to pogodilo, ali posle toga sam prestao da čitam novine i gledam vesti. Svi koji su tada bili u klubu znaju da sam dao dušu za klub, ali sam morao da prihvatim sve odluke - zaključio je 28-godišnjak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading