LŠ: Evo koliko će Zvezda zaraditi SAMO od prodaje karata

Autor:

Sport

09.09.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je ulaskom u Ligu šampiona uradila veliku stvar. Sa sportske strane, crveno-beli će igrati sa najboljim ekipama, a sa materijalne strane klub će dobiti ozbiljan novac. Pored nagrade, velika lova stiže i od prodaje karta.

RepublikaFoto: Starsport

Crveno-beli su otkrili koliko će tačno zaraditi od prodaje ulaznica.

- Očekujemo oko 3.000.000 evra neto zaradu od karata. Ovih dana, između ostalog, rekonstruišemo delove stadiona. Mnogo je velika razlika između igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Ni sami nismo očekivali da je tolika razlika - rekao je direktor Stefan Pantović za "Novosti".

On dodaje da se mnogo ozbiljnije radi na stadionu "Rajko Mitić".

Mogu da kažem i da smo bili previše ležerni na startu ovogodišnjih kvalifikacija, što se drastično promenilo. Brzo smo se uhodali i biće sve spremno do meča sa Napolijem - zaključio je on.

Liga šampiona je veliki izazov, a Zvezda će do vrha napuniti svoju kasu. Novac stiže sredinom septembra i u januaru i sigurno je da će klubu biti mnogo lakše da funkcioniše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading