KRSTAJIĆ: Ostaje GORAK UKUS, nije sve do nas na klupi!

Autor:

Sport

10.09.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema čime da bude zadovoljan selektor Srbije Mladen Krstajić. Propuštene prilike, jeftino primljeni golovi, jedino što preostaje je da se podvuče crta i vidi šta može da se promeni u nastavku takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić nezadovoljan!

- Ostaje gorak ukus u ustima. Dva puta smo vodili. Nismo zaslužili da ostanemo bez pobede, ali to je fudbal. Bili smo bolji tokom cele utakmice, imali šanse, posebno u prvom poluvremenu, na kraju smo primili dva jeftina gola, a to se broji- rekao je Krstajić.

Evo kako selektor komentariše pad u igri Srbije.

- Ne znam kako to da objasnim. Prvo poluvreme kontrolišemo, Rumunija imala ništa posebno. Drugo poluvreme smo izašli da nastavimo da držimo posed. Na kraju smo imali posed 60/40, ali to je manje bitno- rekao je selektor.

Nezaobilazno je pitanje o promeni sastava reprezentacije, uključujući pozive u selekciju, ali i večerašnji sastav.

- Ako pratite reprezentaciju, da dolazite na konferencije, da slušate šta pričam, znali bi da je ova Srbija reprezentacija u fazi stvaranja. Da imamo dosta novih igrača koji treba da dobiju šansu da se pokažu. Nemanja Matić je bio povređen, pa nije počeo od prvog minuta, Nikola Milenković se žalio još na poluvremenu u Litvaniji. Uostalom, ne vidim zašto se piše da su to česte promene? Normalno je, u ovakvom takmičenju, kad imamo situaciju da probamo neke nove igrače da to i uradimo- rekao je Krstajić.

Srbija se loše brani iz prekida, ali na to smo već navikli.

- Skrenuli smo pažnju, ali ne možemo da reagujemo mi sa klupe. To je do igrača- zaključio je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading