VELIKO RAZOČARENJE ZA SVE "DELIJE": Zvezda ipak ne ide u Bari!

Autor:

Sport

11.09.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Napulja Luiđi de Magistris izjavio je da Napoli svoje utakmice u Ligi šampiona ne bi mogao da igra u Bariju,jer stadion "Sveti Nikola" ne odgovara kriterijumima Evropske fudbalske unije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Bari 1991.!

Prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis je već neko vreme u otvorenom ratu sa čelnicima grada oko stadiona "Sao Paolo", a izjavio je da je podneo zahtev da se utakmice Lige šampiona igraju u Bariju.

Evropska fudbalska unija je objavila da nije dobila nikakav zahtev, a gradonačelnici oba grada su doveli u pitanje predlog predsednika Napolija.


- Neću pričati o De Laurentis. Nezamislivo je da Napoli ne igra na "San Paolu", tako da se to neće nikada desiti. To je samo mašta, Napoli će igrati na "San Paolu"- rekao je De Magistris.

Gradonačelnik Barija Antonio Dekaro izabrao je De Laurentisa za vođu reformiranog tima u njegovom gradu, ali se ni njemu ne sviđa ideja.

RepublikaFoto: Starsport

- Ne znam ništa o De Laurentisovoj želji da se utakmice Lige šampiona igraju u Bariju. Navikao sam da je nepredvidiv. Mislim da tim treba da igra na svom stadionu, pred svojim navijačima. Timovi moraju da igraju u svojim gradovima, ali, između ostalog, mislim da "Sveti Nikola" nije po UEFA standardima, pošto imamo problema sa strujom- istakao je Dekaro.

Fudbalerima Napolija će protivnici u grupnoj fazi Lige šampiona biti Crvena zvezda, Liverpul i Pari Sen Žermen, a prvu utakmicu igraju u Beogradu narednog utorka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading