Real odbio NEVEROVATNU PONUDU za Bejla!

Autor:

Sport

11.09.2018

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Geret Bejl je pre samo nekoliko meseci bio na izlaznim vratima madridskog Reala, stigla je neverovatna ponuda u "kraljevski klub", ali uslovi su se poboljašali za Bejla i do transfera nije došlo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bejl neće nigde!

Velšanin jenekoliko puta isticao da nije zadovoljan situacijom u Madridu i da očekuje daleko veću minutažu i ulogu u ekipi.

To je momentalno pokušao da iskoristi Mančester junajted, koji je za Bejla poslao rekordnu ponudu na "Bernabeu".

Naime, "Đavoli" su na sto stavii 250 miliona evra, a bili su spremni da i Bejla načine jednim od najplaćenijih na planeti.

Španski novinar Eduardo Inda je preneo da je Bejl imao ponudu od čak 25 miliona evra po sezoni do Junajteda, u Realu zarađuje 14 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nadomak Junajteda je bio Bejl, ali sa odlaskom Zinedina Zidana i Kristijana Ronalda iz Madrida uslovi su se promenili.


Velšanin je na kraju odlučio da odbije unosnu ponudu Mančester junajteda, konačno je dobio priliku koju je priželjkivao u Madridu i nije želeo da je ispusti.

On je opravdao očekivanja uprave na startu sezone, postigao je tri i namestio jedan gol u prva tri kola španske Primere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading