"ORLIĆI" SU NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Omladinska reprezentacija u Rusiji overila kartu za Italiju!

Autor:

Sport

11.09.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša omladinska reprezentacija plasirala se na Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. godine pobedom nad Rusijom 2:1. "Orlići" su nakon preokreta stigli do osme pobede i velikog uspeha!

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Luka Jović

Omladinci naše države ostvarili su primarni cilj - plasman na Evropsko prventvo i to na kakav način. Nakon osam utakmica i maksimalnim učinkom sa svim pobedama karta za Italiju je overena! Prava fudbalska predstava viđena je u Nižnjem Novgorodu. Poveli su Rusi na početku drugog poluvremena (62. minut) golom Nikite Černova, igrača CSKA iz Moskve, ali se momci Gorana Đorovića nisu predavali. Faul u kaznenom prostoru domaćina u pogodak je pretvorio Luka Jović u 74. minutu. 

Tada se utakmica potpuno otvorila, obe reprezentacije su krenule po pobedu. U tim momentima su naši "orlići" pokazali da su zreli za velika dela. Sevnula je konta u 89. minutu, a asistenciju Jovića u gol je pretvorio Aleksandar Lutovac za potpuni delirijum na klupi srpske selekcije. Rusi su pokušali u par navrata da pogotkom sačuvaju nadu za plasman na EP, ali su naši mladići bili spremni za svaki nalet i slavlje je moglo da počne!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading