DIVAN GEST: "Orlići" igrali za Bunju!

Autor:

Sport

12.09.2018

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije bila je bolja od selekcije Rusije (2:1) i tako skoro sigurno overila plasman na Evropsko prvenstvo. Posle meča bilo je više nego emotivno.

RepublikaFoto: foto

Nisu naši fudbaleri zaboravili Gorana Bunjevčevića! Legendarni as je prerano preminuo, a "orlići" su još jednom rešili da se poklone svom sportskom direktoru.

Igrali su za njega, plasman na EP ostvaren je za Bunju! Posle meča selektor Goran Đorović otkrio je dodatni motiv naših mladih momaka.

- Ovu pobedu, verujem i plasman na Evropsko prvenstvo, jer ostala je samo teorija, posvećujemo pokojnom Goranu Bunjevčeviću, velikom čoveku i sjajnom direktoru, osobi koja će zauvek biti u našim srcima. U njemu smo od prvog dana imali veliku podršku i zajedno smo mnogo toga prošli. Ovog uspeha ne bi bilo bez njega koji nas je doveo i omogućio da se sada svi radujemo - rekao je Đorović.

Goran Bunjevčević ostavio je veliki trag u srpskom fudbalu i on nikada neće biti zaboravljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading