Gobeljić pred Radnik: Navijači, napunite tribine!

Autor: Tanjug

Sport

12.09.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić pozvao je navijače da dođu u velikom broju na utakmicu protiv Radnika u 8. kolu Superlige i naprave odličnu uvertiru pred duel sa Napolijem na startu Lige šampiona.

RepublikaFoto: instagram.com/gobeljamg7

- Prijao nam je kraći odmor tokom reprezentativne pauze posle uspeha na evropskoj sceni i odličnih igara u domaćoj ligi. Nastavljamo borbu za šampoionsku titulu. Svi smo videli koliko veliko interesovanje vlada, posebno sada kada su se prodavale karte za Ligu šampiona i voleo bih da vidimo i pred prvenstvenu utakmicu takve gužve - rekao je Gobeljić.

Zvezdin uverzalac ističe da je Radnik nezgodan protivnik i da mora najozbiljnije da se shvati.


- Moraćemo da uđemo u utakmicu maksimalno fokusirano, da se dobro postavimo na terenu, budemo oštri i borbeni kako bismo zabeležili novu pobedu.

Prema njegovim rečima crveno-beli ne osećaju preveliki pritisak, već da su navikli da u svaki meč ulaze sa ciljem da pobede.
RepublikaFoto: Starsport



- Stekli smo veliko iskustvo protekle sezone, ekipa je ostala na okupu i to je naša velika prednost. Stigla su nam i pojačanja, reč je o zaista odličnim igračima. Imamo dva izuzetno kvalitetna tima, ko god izađe na teren daće maksimum, nema potrebe sumnjati u pobedu.

Gobeljić očekuje veliku podršku pristalica protiv Radnika.

- Ja ću okačiti na sve svoje društvene mreže poziv za navijače, toliko nam znači njihova podrška. Poručio bih samo da bismo mi fudbaleri bili najsrećniji kada bismo u prvenstvu videli pune tribune. Sada je vreme da napunimo "Marakanu" pred početak Lige šsampiona - zaključio je Gobeljić.

Utakmica između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading