EMOTIVNO PISMO JEDNOG ZVEZDAŠA: Kažu rasprodata si, nema mesta za mene...

Autor:

Sport

12.09.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde plasmanom u Ligu šampiona obradovali su ogromnu armiju navijača. Jedan od njih nije uspeo da nabavi karte za mečeve u elitnom takmičenju, a poruka koju je uputio klubu dotakla je mnoge.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Poruka koju je poslao neimenovani navijač šampiona Srbije stigla je do mnogih, a neke od njih naterala je i na suze. Ljubav prema klubu zaista može da bude nešto specijalno i neverovatno.

- Čujem... rasprodata si, kažu za mene nema karata. Nisam ljut, osećam nekakav ponos, sada znam da nije bilo zabadava kisnuti tih godina, smrzavati se, gubiti titule. Umeli smo da se gušimo u neuspesima, stidiljivo bi dozivali pobede, ti na terenu, a ja sa olovkom što je škrabala hartiju. 


Sada smo omogućili svim tim ljudima da te posmatraju protiv velikana, nije li to najveća pobeda, veća i od one koju priželjkujemo u sledeći utorak... Od dana kada smo koračali ka početku, novom početku, sada si ti na vrhu, a ovo ti piše čovek koji je neizmerno srećan zbog toga. 
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde


Ja ću na Radnik iz Surdulice, da ti dokazujem kako ljubav čine sitnice. Ponovo si div, ustvari ti to nikad nisi prestala da budeš, samo si na trenutak zatajila, kao što na trenutak umeš da bljesneš, zasijaš. Od tebe nikad nisam mogao da odustanem tebe sam zavoleo kad je nekolicina od tebe odlazila, a ja ti se iznova vraćao. Tako će biti i sada. Možda neću biti na stadionu, ali ću biti tu negde, spreman da ka tebi hrlim onda kad nekolicina ode. 

Dobro znaj da uvek tu sam ja - napisao je navijač Zvezde.

https://www.facebook.com/czvfanpage/photos/a.184946021516708/2144646072213350/?type=3&theater

Mnogi se nadaju da će navijač biti pronađen, ali i adekvatno nagrađen za ovako nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading