Tevez OTKRIO ZANIMLJIVE DETALJE o Ronaldu i Mesiju!

Autor:

Sport

12.09.2018

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i reprezentativac Argentine Karlos Tevez dobro poznaje Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, pa je otkrio zanimljve detalje i dvojici najboljih fudbalerana svetu.

RepublikaFoto: Tanjug
Tevez progovorio o Ronaldu i Mesiju!

Proslavljeni fudbaler je otkrio kako Mesi ne voli da vežba u teratani.

- Nikada nisam video Mesija u teretani, da diže težine ili radi vežbe. Kod njega je sve prirodno osim penala. Nikada ih nije šutirao, a onda ih je trenirao i sada pogađa samo uglove- rekao je Argentinac.

Tevez je potvrdio ono što smo već znali o Ronaldu, da je opsesivni radoholičar.

- Ronaldo je posle svakog treninga bio u teretani. Za njega je to opsesija – da bude najbolji u svemu što je radio. Kada smo imali treninge u 9 ujutru, dolazio sam u 8, a on je već bio tamo. Bio je tamo i kada sam dolazio u pola osam.  U jednom trenutku sam se zapitao: "čoveče, kako da ga se oslobodim".  Jednog dana sam došao u trening centar u 6 ujutru, a on je već bio tamo. Pospan, ali je bio - otkrio je Tevez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading