BIVŠI GOLMAN INTERA PORUČIO BUFONU: Bilo je bolje da si otišao u penziju!

Autor:

Sport

13.09.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekdašnji golman Parme i Intera Sebastijan Frej prokomentarisao je prelazak nekadašnjeg kolege u Pari Sen Žermen. Nije baš bio oduševljen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Bufon

ufonov ugovor sa Juventusom istekao je na kraju prošle sezone, a iako je najavljivao mogućnost odlaska u penziju, poziv Pari Sen Žermena očigledno je bio primamljiviji.

- Ne razumem dve stvari, iz Điđijeve tačke gledišta i ugla Pari Sen Žermena. Zašto potpisujete Bufona, a već imate odličnog golmana kao što je Areola. Oduvek sam voleo Điđija, on je stvarao istoriju, ali da sam na njegovom mestu, otišao bih u penziju. Nadam se da je završio sa Italijom - rekao je Frej za list "Gazeta delo Sport".

Postoji, prema njegovom mišljenju, u celoj situaciji i interesantan finansijski momenat.

- Ako su ga doveli da bude lider samo u svlačionioci, onda je to veoma skupo. Sva trojica golmana koštaju PSŽ oko 18.000.000 evra, a trenutno im je starter onaj koji ima najmanju platu - dodao je Frej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading