IMA PLAN ZA BIVŠEG KAPITENA: Sari zove Terija

Autor:

Sport

14.09.2018

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Teri još uvek traži klub u kojem će igrati ove sezone. Ipak, ako ne uspe da pronađe angažman, velike su šanse da se vrati u Čelsi. Njegova uloga bila bi mnogo drugačija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Menadžer "plavaca" Sari nema ništa protiv da Teri postane pomoćni trener.

- Poslednji put kada sam razgovarao sa njim rekao mi je da želi da igra još jednu sezonu. Ali sada ne znam kakva je situacija. Razgovarali smo pre možda nedelju dana. Čelsi je njegov dom, naravno. Otvoren sam za tu ideju, naravno. Morao bih ponovo da razgovaram sa njim o tome - rekao je Sari.

On je dodao da je sada na potezu sam igrač.

- Sve zavisi od njega. Ako želi da igra još jednu sezonu, mislim da je u pravu da proba. Ali, ako želi da nam pomogne, veoma sam srećan zbog toga. Ovo je njegova kuća. Tako da bi bilo važno za sve da on bude ovde. Samo njegovo prisustvo - zaključio je menadžer Čelsija.

"Plavci" su dobro počeli sezonu, a sigurno je da bi svakom igraču Terijev dolazak mnogo značio. On ima mnogo iskustva, poznaje klub i navijači ga obožavaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading