NEJMAR ALARMIRAO PARIZ!

Autor:

Sport

15.09.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmar se posle reprezentativne akcije požalio na povredu. Trener PSŽ-a Tomas Tuhel želeo je da ga uvrsti u tim protiv Sent Etjena, ali Nejmar se nije osećao dobro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar nije mogao da pomogne "Svecima"!

- Pričali smo još u četvrtak. Rekao sam mu da možda neće igrati, ali on je rekao da se oseća dobro. Međutim, ponovo smo se videli na dan utakmice. Rekao mi je da uopšte nije spavao . Rekao mi je da ne zna da li ima snage da odigra meč. Odmah se aktivirao alarm u mojoj glavi. Imao je utakmicu sa Brazilom, nisam želeo ništa da rizikujem. Zajedno smo odlučili da neće igrati- poručio je Tomas Tuhel.

Brazilac se vraća u startnu postavu za duel protiv Liverpula, baš kao i Kilijan Mbape. Nemac Tomas Tuhel postao je prvi trener u istoriji PSŽ-a koji je vezao šest pobeda na startu sezone.

- Ekipa je pokazala da je gladna pobeda. Presrećan sam . Odigrali smo ozbiljno, drugo poluvreme, vrhunski- dodao je Tuhel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading