(VIDEO) NOLE POSETIO IGRAČE U SVLAČIONICI: Ko je najbolji? - Zvezda!

Autor:

Sport

15.09.2018

19:07 >> 22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković stigao je u Beograd kako bi prisustvovao utakmice Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice. Tim povodom iskoristio je priliku da poseti igrače crveno-belih u svlačionici.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković na "Marakani"

Kako je i bilo najavljeno Nole je stigao na susret Beograđana sa ekipom iz Surdulice pred prvo kolo grupne faze Lige šampiona. Posetio je i fudbalere crveno-belih i poželeo im svu sreće u elitnom takmičenju.

- Jako sam srećan što sam bio na Marakani, nisam imao mnogo prilika da prisustvujem utakmicama poslednjih pet godina zbog putovanja i obaveza. Svaku šansu koristim da pogledam Zvezdin meč. Vlada velika euforija među svim navijačima zbog Lige šampiona, ali nažalost neću moći da bodrim fudbalere uživo protiv Napolija. Zato sam imao čast da ih vidim pred utakmicu sa Radnikom, razmenili smo nekoliko reči, drago mi je što me podržavaju kao i ja njih, i želim im sve najbolje - rekao je Đoković.

 

Uzvatili su mu iz Zvezde istom merom, a sve je uveličano zajedničkim zagrljajem i pozdravom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading