ANĆELOTI SE NAOŠTRIO: Utakmica protiv Zvezde ja jako bitna, idemo po tri boda!

Autor:

Sport

16.09.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napolija Karlo Anćeloti ističe važnost prvog meča protiv Crvene zvezde za nastavak najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anćeloti spreman za "Marakanu"!

- Uzbudljivo je i divno što se vraćamo u Ligu šampiona gde imamo jaku grupu i zato ćemo pokušati da startujemo jako. Idemo u Beograd da se pokažemo u dobrom svetlu i da pobedimo. Nije potrebno trošiti reči koliko je prvi meč u Ligi šampiona bitan - rekao je Anćeloti.

On je slikovito objasni stanje ekipe posle minimalne pobede protiv Fiorentine kojoj je prethodio debakl od Samdorije pre dve nedelje.

- Nismo bili baš bolesni, samo smo bili prehlađeni posle Sampdorije - slikovit je bio Anćeloti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Našalio se prilikom konstatacije novinara da je ovo sad "Anćelotijev Napoli".

- Nije ovo Anćelotijev Napoli. Nemam nameru da kupim klub pa da bude Anćelotijev Napoli. Samo želim da unapredim Napoli. Mnogo je razloga za promenu formacije. Sa osvim sistemom igre, vezisti više napadaju loptu i Insinje ima više slobode u napadu - izjavio je Anćeloti posle poslednjeg meča uoči gostovanja u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading