KUNG-FU ZLATAN: REMEK-DELO ZA 500. GOL

Sport

17.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudo je taj Ibrakadabra! Čak i kad njegova ekipa izgubi meč, Zlatan Ibrahimović je uvek u centru pažnje.

 

Tako je bilo i u noći između subote i nedelje, kada je Toronto na svom terenu savladao Šveđaninov tim Los Anđeles Galaksi rezultatom 5:3. Pri vođstvu kanadskog tima 3:0, Ibra je postigao spektakularan gol, pri čemu je u koristio udarac u svom stilu, koji se može okarakterisati kao kung-fu.

To se ne uči, to nema u fudbalskim udžbenicima, to je jednostavno Ibra. Pored načina na koji je postignut, ovaj pogodak je poseban i po tome što je 500. u Zlatanovoj bogatoj karijeri. Više golova od aktivnih fudbalera postigli su samo Kristijano Ronaldo (660) i Mesi (621).

ZAMALO TUČA

Da uvek i svuda mora da bude u centru pažnje, Ibrahimović je pokazao posle meča, kada je ušao u verbalni sukob sa vezistom Toronta Majklom Bredlijem, koga poznaje još dok su obojica nastupala u Seriji A. Sin nekadašnjeg selektora SAD je hteo nešto da kaže visokom napadaču, ali je on i za to imao spreman komentar.

- Bredli misli da je neki fudbalski filozof. Dao sam više golova nego što je on odigrao utakmica u karijeri. Tako da treba da poštuje moja pravila - rekao je Ibrahimović.

SLAVIO PORAZ

Ibra je u svom stilu čestitao Torontu ubedljivu pobedu.

- Drago mi je zbog Toronta, zato što ću ih uvek pamtiti kao svoju 500. žrtvu - rekao je nekadašnji reprezentativac Švedske, a potom dodao:

- Bio sam blizu gola, podsetio me je na jedan koji sam postigao dok sam igrao za Ajaks. Video sam da mi dolazi centaršut i šutnuo sam iz okreta. Jubilej mi mnogo znači, verovatno imam više golova u karijeri nego što ostali igrači na terenu zajedno imaju utakmica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading