Pritvor za 12 huligana zbog smrti Aleksandra Pantića

Autor:

Sport

17.09.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni sud u Bijeljini odredio je pritvor za 12 navijača Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" koji su učestvovali u tuči od čijih posledica je preminuo Aleksandar Pantić iz Bijeljine, saopšteno je iz bijeljinskog Okružnog tužilaštva.

RepublikaFoto: youtube.com
Ilustracija: Foto

Bijeljinsko Okružno javno tužilaštvo je predložilo Okružnom sudu određivanje pritvora protiv ovih lica zbog sumnje da su 15. septembra u 00.15 časova u Dvorovima kod Bijeljine došli na unapred dogovorenu tuču sa navijačima Fudbalskog kluba "Partizan", u kojoj je Pantić zadobio povrede od kojih je preminuo na putu prema Kliničkom centru Srbije.

Navijači "Crvene zvezde" poneli su motke, letve i držalice i krenuli prema navijačima "Partizana" i pokojnog Pantića zajedno udarali u glavu i telo u nameri da ga ubiju.


Pritvor je određen za lica čiji su inicijali Z.M, B.P, I.B, G.M, L.S, S.D, P.A, M.N, M.M, R.D, M.N. i J.O, koji su osumnjičeni da su počinili krivična dela ubistvo i učestvovanje u tuči, navodi se u saopštenju.

Pritvor je određen zbog bojazni da bi boravak lica na slobodi mogao dovesti do ometanja istrage i narušavanja javnog reda i mira.


Tužilaštvo će nastaviti sa sprovođenjem istražnih mera i radnji i prema drugim licima zbog osnova sumnje da su počinili krivično đelo učestvovanje u tuči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading