Grizman se nada "Zlatnoj lopti": Na istom sam nivou kao Mesi i Ronaldo

Autor:

Sport

17.09.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera sveta Antoan Grizman ponovo je kritikovao Međunarodnu fudbalsku federaciju (FIFA) što se ne nalazi u užem izborom za igrača godine i poručio da se nada važnijem priznanju - Zlatnoj lopti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

U užem izboru FIFA za nagradu "Best" nalaze se Kristijano Ronaldo, Luka Modrić i Mohamed Salah. 

- Francuska je prvak sveta, odradili smo sjajan posao na Mundijalu, to je takmičenje FIFA, trebalo je neko od nas da bude u izboru, Kante, Mbape, Varan ili ja -  rekao je Grizman za AS.

On je dodao da veruje da je lično na nivou Ronalda i Lionela Mesija i priznao da se nada da će na kraju godine dobiti prestižnu Zlatnu loptu koju dodeljuje "Frans fudbal".

- Imam još tri meseca naporno da radim da bih osvojio Zlatnu loptu, za koju svakako mislim da je važnija od nagrade FIFA - poručio je Grizman, koji je u 2018. godini osvojio Mundijal sa reprezentacijom, odnosno Ligu Evrope i evropski Superkup sa Atletikom iz Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading