KLOP BRANI NEJMARA: Brazilac se ne folira, stvarno ga biju!

Autor:

Sport

17.09.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula i Pari Sen Žermena ovog utorma odigraće meč prvog kola grupne faze Lige šampiona. Rivali srpskog šampiona Crvene zvezde imali su konferencije pred duel, a trener "Redsa" Jirgen Klop stao je na stranu najboljeg igrača Pari Sen Žermena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar na travi

Kako je postalo uobičajeno da treneri pred duele sa PSŽ-om dobijaju pitanja vezana za glumu Brazilca, ni Klop nije ostao uskraćen toga. Međutim, on je možda i iznenadio mnoge svojom izjavom.

- Nisam siguran za to. Gledao sam Mundijal, svi su pričali o tome da Nejmar iskoristi pretera u dramatizaciji, a u stvari, njegove reakcije su sasvim normalne - počinje Klop i pojašnjava:

- Ljudi zaista idu na njega i on želi da se zaštiti. Razumem to. Razumem njegovu perspektivu. Ako protivnik dobije žuti karton onda je bliže crvenom. I pametno je sa njegove strane da se spasi, tako da ne treba da brinemo o tome (Nejmarovoj glumi). Nećemo ga tući, želimo da uzmemo loptu, da ga izbegnemo. Nisam siguran da njegov kvalitet možemo da izbegnemo, jer on je ipak izvanredan fudbaler. Nije ni bio fizički spreman za Svetsko prvenstvo, ali takve igrače niko ne pita. Da je bio spreman, Brazil bi dobio Belgiju u četvrtfinalu i to je jednostavno tako - hvali Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Utakmica Liverpul - Napoli igra se ovog utorka od 21 čas, u isto vreme kad i duel Crvene zvezde i Napolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading