Liga šampiona na Marakani: ISTORIJA se piše večeras!

Autor:

Sport

18.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda se vratila gde joj je mesto! Večeras tačno u 21 čas (Arena sport 1) crveno-beli započeće svoj prvi meč u evropskoj eliti posle 26 godina i prvi u Ligi šampiona u ovom formatu. Izabranicima Vladana Milojevića suprotstaviće se Napoli, tim skuplji više od 11 puta u odnosu na Beograđane!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Iako će naspram sebe imati znatno iskusniji i skuplji tim, odnosno Karla Anćelotija za suparnika, strateg srpskog šampiona se ne plaši, baš kao ni njegovi momci. Naprotiv, njih 11 spremno je da da sve od sebe na svojoj Marakani, dok je Milojević čak iskoristio priliku da citiranjem slavnog italijanskog kolege prebaci lopticu straha u njegovo polje.

- Igramo u teškoj grupi i zato ću citirati Anćelotija, koji je za nas rekao da smo jedan fascinantan autsajder. Biće ovo spektakl. Uz veliki respekt prema Napoliju i ostalim klubovima, ali ne plašimo se nikoga. Da se bojimo, ne bismo ni izlazili da igramo. Samo ih respektujemo. Zato neka bude kako biti mora. Jedva čekamo, motivisani smo. Imam veliko poverenje u igrače. Drago mi je što će u utorak sve biti u ritmu Zvezde i Srbije - istakao je Milojević.

Šampioni iz Barija na terenu

Svečanost kao uvertira za prvi meč u Ligi šampiona posle 26 godina. Na teren Marakane pred početak utakmice izaći će šampionska generacija iz Barija 1991. Oni će u 20 časova obići počasni krug, zbog čega iz Zvezde pozivaju navijače da na vreme dođu do svojih mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading