NEĆE DA PROGNOZIRA ISHOD: Predsednik Napolija se UPLAŠIO pred Zvezdu

Autor:

Sport

18.09.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Crvenu zvezdu meč sa Napolijem stiže u pravom trenutku. Italijanima ne cvetaju ruže na početku sezone, a prvi čovek tima Aurelio De Laurentis nije smeo da prognozira ishog meča sa crveno-belima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ne smem sebi da dozvolim da prognoziram, jer imamo veoma tešku grupu sa fenomenalnim ekipama i prilično agresivnim. Iskreno, rekao sam već, ne znam šta Liverpul radi u trećem šeširu - relao je De Laurentis.

On je nastavio u istom ritmu.

- Ima mnogo toga da se popravi i sredi. I mi u Italiji smo u haosu, malo smo u rukama Lotita, malo je Fabrićini izgubio kormilo, malo se svi se plaše da kažu kako stoje stvari.

Prvi čovek Napolija osvrnuo se i na izbor novog trenera.

-  Kada sam izabrao Ančelotija, izabrao sam ga jer sam tražio ozbiljnog, iskrenog čoveka, koji je pobeđivao svuda, čoveka koji ne mora ništa da dokazuje. Treba nam razumevanje i sigurnost i za one igrače koje nismo razumeli, a vi novinari ih nekad smatrate početnicima, a nekad najvećom klasom - zaključio je on.

Utakmica je na programu od 21 čas, a kako sada stvari stoje, Zvezda nema čega da se plaši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading