PRED RAD - Mirković: Igrač Partizana ne sme da beži od lopte!

Autor:

Sport

18.09.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u sredu igraju protiv Rada, zaostali meč Superlige, a trener Zoran Mirković ističe da su mu emocije pomešane.

RepublikaFoto: Starsport

- Pomešane su emocije, ja sam ponikao u Radu i izuzetno cenim i poštujem i volim taj klub. Rad u ovom momentu ima dobru ekipu, kolega Milinković je prekaljeni stručnjak. Oni imaju mnogo igrača iz škole, znaju da igraju. Imaju brzinu po bokovima, čvrsti su u defanzivi. Imaju izvanrednog napadača Mihajlovića, zatim Kasalicu i Lutovca. Neko će morati da bude nezadovoljan rezultatom - poručio je Mirković.

On je govorio i o meču sa ekipom Proletera.

- Ništa nije valjalo drugo poluvreme. Mogu da shvatim umor zbog reprezentativnih obaveza, ali čovek i kada je umoran mora da uključi mozak. Mora da bolje reaguje na terenu. Mi smo bili katastrofalni. Ne mogu da shvatim da igrač Partizana beži od igre.

Posle Rada sledi većiti derbi.

- Svi smo mislima malo u nedelji. Ali igramo za svoj klub, ne treba nam sada motivacija. To je njihova profesija. Ne treba im posebna motivacija, oni treba da rade svoj posao. Ova utakmica je morala da se odigra. I Zvezda ima neku svoju aktivnost, igra Ligu šampiona, tako da smo na istom nivou.

Mirkovića posebno raduje golman Vladimir Stojković.

- Stojković je važan šraf. Bitan je, ima autoritet. Raduju njegove dobre odbrane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading