BORJAN: Najbolji navijači na svetu; STOJKOVIĆ: Zadovoljan odigranim

Autor:

Sport

18.09.2018

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Napolijem u prvom kolu Lige šampiona. Svoje zadovoljstvo posle utakmice nisu krili ni fudbaleri crveno-belih Milan Borjan, koji je proglašen za igrača utakmice i Filip Stojković.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
FK Crevna zvezda

- Prija i bod, a i epitet koji sam dobio. Taktički smo odigrali sjajno, imali smo svoje šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Definitivno imamo najboljie navijače na svetu - kratko je prokomentarisao Borjan.

Defanzivac Filip Stojković je 

- Na početku smo bili u nekom grču, ali kako je odmicalo vreme igrali smo opuštenije i pokazali smo pravo lice. Mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali ovu utakmicu - rekao je popularni Žule.


Zvezdina odbrana bila je najjači deo tima na večerašnjoj utakmici, ali je 3. oktobra čeka mnogo veće iskušenje u Parizu.

- Pre ove utakmice su nas isto potcenjivali. Mislili su da ćemo primiti četiri, pet, ali opet smo pokazali da smo defanzivno fenomenalna ekipa koja ima disciplinu. Bože moj, idemo sada na 'Park prinčeva' da uživamo - poručio je Stojković.

Sledeći meč u Ligi šampiona, crveno-beli igraju u gostima Pari Sen Žermenu 3. oktobra od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading