DŽAJIĆ: Povoljan rezultat, očekujem još bolje mečeve od Zvezde

Autor:

Sport

18.09.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova sa italijanskim vicešampionom Napolijem u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a meču je prisustvovala i legenda beogradskih crveno-belih Dragan Džajić.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dragan Džajić

Napoli je napadao tokom najvećeg dela meča, ali je srpski šampion odoleo za veliki bod.

Dragan Džajić bio je oduševljen ambijentom i zadovoljan načinom na koji je Crvena zvezda parirala favorizovanom protivniku:

- Atmosfera je zaista bila zadivljujuća. Nivo fudbala bio je očekivan, u Ligi šampiona svi protivnici su izuzetno jaki. Mislim da je rezultat ohrabrenje pred ostale mečeve, naročito imajući u vidu da većina igrača nije navikla na utakmice ovog ranga, a veliki pritisak stigao je i sa strane medija i javnosti. Važno je da je ishod meča bio povoljan i očekujem da Zvezda naredne mečeve igra još bolje - rekao je 72-godišnji Džajić i nastavio:

- Ne bih isticao šta Zvezda može da popravi konkretno pred nastupajuće mečeve – svaki igrač i klub uvek mogu da igraju bolje. Za sada je od Crvene zvezde i ovo sasvim dovoljno, ali mislim da će tim igrati rasterećenije naredne utakmice, iako će protivnici možda biti još i jači - zaključila je legenda srpskog i jugoslovenskog fudbala.

Džajić nije želeo da komentariše predstojeći večiti derbi:

- Ne bih razmišljao o tome posle meča koji je odigran. Bila je to veoma teška utakica pod imperativom da se ne izgubi u takvoj atmosferi. Mnoge legende kluba došle su na proslavu pre meča i veoma mi je drago da ih publika i posle 26 godina poštuje - istakao je zadovoljno Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading