BOAĆI NAKON NAPOLIJA: Želeli smo da pobedimo!

Autor:

Sport

19.09.2018

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su prvi bod u grupi C Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića odigrali su bez golova utakmicu sa Napolijem.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Ričmond Boaći protiv Napolija

- Zahvaljujemo Bogu na ovom rezultatu. Ovo je odlična prva utakmica za nas, uliva nam samopouzdanje pred naredne mečeve. Radićemo zaista naporno kako bismo bili još bolji sledeći put. Svi su videli da smo danas dali sve od sebe i borili se. Želeli smo da pobedimo, ali nažalost ipak je bilo nerešeno na kraju. Mislim da niko od nas nije očekivao da budemo ovako dobri. Bićemo iznenađenje za mnoge timove - rekao je Boaći.

Zvezdin napadač istakao je da će već na sledećem meču dati sve od sebe da iskoristi svaku šansu koja mu se ukaže.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda - Napoli

- Imao sam dobre šanse, ali kao što uvek kažem, da ako Bog želim da postignem gol to će tako i biti. Idem kući da se odmorim, a posle toga da nastavim sa predanim radom kako bi i golovi dosli. Naš trener Milojević je fantastičan, svi smo voljni da uradimo ono što nam on kaže. Zato sam siguran da će doći rezultati.


Podrška 51.000 navijača oduševila je naše fudbalere.

- Zahvalio bih se navijačima što su došli da nas podrže. Uvek kažem da bez njih ne bismo postojali ni mi ovako jaki. Zaista sam impresioniran i nadam se da će nas na svakoj utakmici podržavati na isti način i pomoći nam da nastavimo sa dobrim igrama u grupi - poručio je Boaći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading